İşleri Güçleri Film Fırıldak

Coronadan dolayı yaşanan karantina günlerinde, günde 6-7 adet film izlediğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, "Bol bol film izlediğini." söyledi.

06.06.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-15:44) İşleri Güçleri Film Fırıldak

Algı yönetimi ile başka İstanbul olmak üzere bazı büyükşehir belediyelerini ele geçiren CHP’lilerin maskeleri bir bir dökülürken, beceriksiz ve iş yapamaz oldukları da ortaya çıktı. Normal zamanlarda iş yapmaktan çok toplumun sinir uçları ile oynayan algı yönetimi yapan CHP’lilerin vaktin en bol olduğu günlerde de evlerinde pinekleyip film izledikleri ortaya çıktı.

CHP’nin tetikçi medya organlarından Sözcü gazetesine pandemi günlerinde röportaj veren Ekrem İmamoğlu, zamanının büyük çoğunu evinde geçirdiğini ve bol bol film izlediğini açıklamıştı. Arka arkaya 6-7 film izlediğini açıklayan İmamoğlu’nun bu hali İstanbullular üzerinde şok etkisine sebep olmuştu.

Bir devlet kadar nüfusa sahip olan şehirde belediye başkanının bir saat dahi durmaması gerekirken, İmamoğlu’nun pandemi günlerinde evde pinekleyip film izlemesi, İstanbul’un akıbetinin ne olacağı konusunda ipucu veriyor.

Geçtiğimiz hafta İBB’ye bağlı İSKİ’nin arıtma sistemlerinin neredeyse tamamının çalışmadığı ve başta Marmara Denizi olmak üzere çevreye çok büyük zarar verdiği ortaya çıktı. Haliç’ten sonra Marmara Denizi’nin Avcılar kıyıları da filtresiz akıtılan atık sulardan dolayı lağım kokmaya başladı. 
Diğer yandın pandemi günlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sürekli film izlediği ortaya çıktı. Pandemi günlerinde evde pineklediğini ve internet üzerinden sürekli film izlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Kore filmlerinin bağımlısı olduğunu da gösterdi. En çok izlediği filmlerin Kore filmleri olduğu ortaya çıktı.

Normal günlerde iş yapmaktan çok toplumu kutuplara ayıran kışkırtıcı açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu’nun da diğer CHP’liler gibi pandemi günlerinde film izlemesi halk tarafından “işleri güçleri filim fırıldak” olarak değerlendirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal