İntihar Eden Sibel Ünli’nin Ailesinden Açıklama

Hayatına son veren Sibel Ünli’nin intiharı hakkında ailesi,''Bu elim hadisenin ulusal gündemde ve sosyal medyada fütursuzca kullanılması bizi üzmüştür.'' açıklamasını yaptı.

06.01.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-17:42)

Hayatına son veren İstanbul Üniversitesi 3.sınıf öğrencisi Sibel Ünli’nin intiharı hakkında ailesi tarafından resmi bir açıklama yapıldı.

Ünli'nin ailesi söz konusu açıklamasında: "Ergenliğe girmeye başladığı süreçten itibaren çeşitli duygu durum bozuklukları yaşamıştır.
Son 3 yılda birden fazla intihar girişiminde bulunmuştur. Bu elim hadisenin ulusal gündemde ve sosyal medyada fütursuzca kullanılması bizi üzmüştür"ifadelerini kullandı.

Samatya sahilinde cesedi bulunan 20 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Sibel Ünli'nin babası Zeki Ünli ve ağabeyi Aydın Ünli açıklamalarda bulundu.

Güngören Köyiçi'nde bulunan Batmanlılar Derneği'nde taziyeleri kabul eden baba Zeki Ünli, "Söyledikleri her şey yalandır. Diyorlar ki, 'bir aydır kayıp'. Yalan. Bizim evimiz Muş'ta var, Bursa'da var, burada var. Aylığımız çok şükür en az 10 bine kadar var. Bu yalanı hangisi yapmıştır. Böyle şeyler ayıptır, yapılmaması gerekir. Bu acı günümüze böyle şeyler yakışmaz" diye konuştu.

Baba Ünli, "Parasızlıktan mı böyle bir şey yaptı?" sorusuna, "Yalan, Allah'a çok şükür bizim her şeyimiz var. Hiçbir sıkıntımız yok, devlet de yardım ediyor çok şükür, burs da var. Böyle bir şey yakışmıyor. Devleti kötülemek için böyle yapıyorlar" diye cevap verdi.

Ağabey Aydın Ünli ise, "Bu günümüzde bizimle olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok acı bir kaybımız var. Kardeşim Sibel Ünli maalesef çok acı bir şekilde hayatına son verdi. Ama sosyal medyada ve başka yerlerde bizim ailemizin onurunu rencide eden, kendisinin hatırasına hakaret eden bir sürü şey paylaşıldı. Bu bizi gerçekten çok çok üzmüştür. Bundan dolayı bir basın açıklaması ihtiyacı hissettik. Bunun için bir basın metni hazırladık" dedi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal