İngiliz İstihbaratçı Le Mesurier’in Ölü Bulunduğu Sokaktaki Mendil Satıcısı Aranıyor!

İngiliz askeri istihbarat görevlisi James Gustaf Edward Le Mesurier’in ölü bulunduğu bölgede yaklaşık bir yıldır mendil satmakta olan fakat bahsi geçen olaydan kısa bir süre önce kaybolan mendil satıcısı polis tarafından aranıyor.

16.11.2019-10:44 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-10:28)

İngiliz askeri istihbarat görevlisi James Gustaf Edward Le Mesurier’in ölü bulunduğu bölgede yaklaşık bir yıldır mendil satmakta olan fakat bahsi geçen olaydan kısa bir süre önce kaybolan mendil satıcısı polis tarafından aranıyor.

Eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ölü bulunduğu Karaköy, Ali Paşa Medresesi Sokak'ta bir yıl boyunca her gün aynı yerde oturup mendil satan ve İngiliz istihbarat subayının ölümünden bir hafta önce ortadan kaybolan mendil satıcısı polis tarafından aranıyor. 

Polis ekipleri, Suriyeli mendilci "Muhammed" hakkında inceleme başlattı. Ekipler önceki gün mendilciyi tanıyan Karaköy esnafının ifadesini aldı. Esnafın ifadesine göre, söz konusu mendil satıcısı her sabah saat 08.00 sıralarında Ali Paşa Medresesi Sokağı'na gelerek ölü bulunan istihbarat görevlisi Le Mesurier'in hem ev hem ofis olarak kullandığı binanın yer aldığı sokağın başında günün sonuna kadar bekliyordu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal