İmamoğlu'ndan PKK Destekçisi Demirtaş'a Övgü: Onu Beğenenlerden Biriyim

CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan PKK'ya açıkça destek veren Selahattin Demirtaş'la ilgili skandal bir açıklama geldi. İmamoğlu, "Sayın Demirtaş'ın siyasette aktif olduğu dönemde çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriydim" dedi.

18.04.2019-16:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-19:22)

CHP'li Ekrem İmamoğlu, Rudaw'a skandal bir açıklama yaptı. Terör örgütü PKK'nın emirleri çerçevesinde siyaseti dizayn etmek isteyen ve teröristbaşı Öcalan için onun heykelini dikeceğiz gibi birçok skandal açıklama yapan Selahattin Demirtaş'a övgüler yağdıran Ekrem İmamoğlu, "Sayın Demirtaş'ın siyasette aktif olduğu dönemde çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriydim." dedi.

KANDİL PROVOKATÖRÜNÜN BARIŞÇIL DİLİ VARMIŞ!

Ekrem İmamoğlu, CHP'li seçmenin de tepkisini toplayan skandal açıklamalarına şu şekilde devam etti:

Gerçekten de barışçıl, uzlaşmacı ve evrensel değerleri öne çıkaran dili vardı. Bundan da çok mutlu oldum. Hatta kendi adıma bunun Türkiye için bir fırsat olabileceğini ve birçok duvarı yıkabileceğini de söyledim. Bugün de halen aynı fikirdeyim. O dilin geçerli olduğu bu ülkede çok daha mutlu olabileceğimizi düşünüyorum. Bu çerçevede böyle siyasi bir çizgisi olan bir insanın benim hakkımda pozitif bir şey söylemesi tabiki beni mutlu etmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal