İmamoğlu Halk Ekmek Fiyatlarındaki %40 Artışa 'Zam' Diyemedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek ürünlerine zam yapılması hakkında, ''Fiyat düzenlemesi var. Uzun süredir bir zam yoktu'' açıklamasında bulundu.

12.09.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-14:29)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP’li başkanı Ekrem İmamoğlu taksi, otobüs, dolmuş, su ve otoparkın ardından ekmeğe de zam yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Halk Ekmek'in, poşetli ürünlerinde yüzde 40'a varan oranlarda fiyat artışına gidildi..

Gün içerisinde 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nı ziyaret eden İmamoğlu, burada gazetecilerin Halk Ekmek ürünlerine yapılan zamla ilgili sorusuna, ''Fiyat düzenlemesi var. Bir zam söz konusu, uzun süredir bir zam yok.'' şeklinde karşılık verdi.

İmamoğlu, kendilerinin hizmet etmek istediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

''Özellikle francala ekmek gibi yoğun tüketilen kalemlerde zam yapılmaması konusunda karar vermiştik. Ama diğer bazı özel ürünlere ya da birtakım özel çalışılan ürünlere de 'zam yapılabilir' diye bir karar verilmişti. O uygulamaya geçilecekti bugünlerde. Listeyi istedim kendilerinden. Ama dediğim gibi normal ekmekle ilgili zammımız şimdilik yok.''

HAYATI KOLAYLAŞTIRACAKLARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Halk Ekmek tarafından çıkarılan birçok ürüne zam yapıldı.

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Halk Ekmek'in ürettiği ürünlere zam yapıldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Göksu, yaptığı açıklamada, "Hayatı kolaylaştıracağız dediler, İstanbul'da hayatı her geçen gün zorlaştırıyorlar. Halk Ekmek'e bugün itibarıyla yüzde 40 zam yaptılar." ifadesine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal