İETT'den Yanlış Sefer Bilgilendirmesi

İETT otobüs duraklarında yer alan sefer bilgilendirme ekranlarında meydana gelen yanlışlıklara, vatandaşlar tepki gösterdi.

04.10.2019-11:38 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-13:52) İETT'den Yanlış Sefer Bilgilendirmesi

İETT otobüs duraklarında yer alan sefer bilgilendirme ekranlarında meydana gelen yanlışlıklara, vatandaşlar tepki gösterdi. 

Metrobüs duraklarında yaşanan yoğunlukla gündeme gelen İETT, şimdi de duraklardaki 'sefer bilgilendirme ekranlarındaki hatalarıyla vatandaşları çileden çıkardı.

YANLIŞ SEFER BİLGİLENDİRMESİ

Önceki gün mesai saati bitimiyle  otobüs duraklarına giden vatandaşlar, sefer bilgilendirme ekranlarında yazılara anlam veremedi çünkü pek çok durakta, aslında o duraktan geçmeyen otobüslerin bilgisi bulunuyordu.

İkitelli-Aksaray yönüne hareket eden otobüslerin geçtiği ekranda, otobüslerin geliş saatleri normal bir şekilde yer alıyor ancak bir süre sonra ekranda, hayali otobüs seferleri beliriyor ve bekleme süreleri sıfırlanıyor. Pek çok durakta, aslında o duraktan geçmeyen otobüslerin bilgisi yer alıyordu. İstanbul'da durakların birçoğunda, saat başı geçen otobüslerin durağa ulaşmasına dakikalar kala 'sefer iptal edilmiştir' uyarısı yer aldı.

TÜM SEFERLER İPTAL BİLGİSİ

Beşiktaş yönüne giden otobüslerin geçtiği bir durakta da, bilgi ekranında neredeyse tüm seferlerin iptal edildiği bilgisi paylaşıldı. 1 saate yakın süredir durakta bekleyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Bir başka durakta da seferlerin tümü iptal edilmesi üzerine, vatandaşlar yoluna minibüsle devam etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal