İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Temel Karamaollaoğluna Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Ahlaksız bir seçime doğru gidiyoruz'' diyen Temel Karamollaoğlu'na sert cevaplar verdi.

21.03.2019-16:24 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-16:51) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Temel Karamaollaoğluna Sert Cevap

2019 Yerel Seçimleri öncesinde iki ayrı ittifak halinde seçime giden siyasi partilerden Saadet Partisi Millet İttifakı bünyesinde gizi ortak olarak destek vermeye devam ederken partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu seçimlerle alakalı ''Ahlaksız bir seçime gidiyoruz.'' dedi.

Bunun üzerine Cumhur İttifakı cephesinden çok sert cevaplar geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu isimlerin başında geliyor.

BEN MİYİM AHLAKSIZ YOKSA SEN Mİ!

Bakan Soylu, Karamollaoğlu'nun Milli Görüş'ü iki tane koltuk uğruna HDP'nin kontrolü altına soktuğunu söyleyerek, ne olduğu belli olmayan bu gizli ittifakın bir temsilcisi olarak Sen mi utanmalısın Ben mi? diyerek tepkisini dile getirdi.

MİLLİ GÖRÜŞÜN YERİ ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARIN YANI DEĞİL!

Bakan Soylu konuşmasında Karamollaoğlu'nu Milli Görüşü, ülke bekasına düşman ittifakın emrine sokmakla suçladı. ''İki tane koltuk uğruna PKK'nın emri altına girdiler'' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tepkisini sert bir dille ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal