İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Önemli Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden kişi ile çocukları rahatsız edip, videoyu çekip yayınlayan kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

15.10.2018-07:45 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-07:48) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Önemli Açıklama

Sosyal medyada krize yol açan olay sonuçlandı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden kişi ile çocukları rahatsız edip, videoyu çekip yayınlayan kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden, sosyal medyada yayımlanan Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ve çocuklara yönelik +18 görüntüleriyle ilgili paylaşımda bulundu.

GÖZALTINA ALINDILAR

Her iki görüntünün de sosyal medyada krize yol açtığını ifade eden Bakan Soylu, "Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden, çocuklarımızı rahatsız edip, videoyu çekip yayınlayan kişiler Türk polisi tarafından gözaltına alınmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıkalamasını yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise sosyal medya hesabından çocuklara yönelik "İstismar" iddiasını içeren bir video paylaşımına ilişkin, "İzmir Başsavcılığımızın talimatıyla soruşturma açılmış ve gözaltına alınmıştır" bilgisini verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal