Suudi Arabistan Kralı Selman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Aradı

Suudi Arabistan Kralı Selman, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayı ile ilgili olarak ortak çalışma grubu kurulması teklifini kabul ettiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

15.10.2018-07:34 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-07:28) Suudi Arabistan Kralı Selman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Aradı

Suudi Arabistan Kralı Selman, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayı ile ilgili olarak ortak çalışma grubu kurulması teklifini kabul ettiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, yapılan telefon görüşmesinde, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı olayının aydınlatılması meselesi konuşuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kral Selman'ın, olayın soruşturulması çerçevesinde ortak çalışma grubu oluşturulmasının önemini vurguladıkları bildirildi.

Suudi Arabistan Kralı Selman, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayının aydınlatılması için ortak çalışma grubu kurma teklifini kabul ettiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Selman, kimsenin Türkiye ile olan güçlü ilişkilerini baltalayamayacağını da kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal