Adnan Oktar'ın Sağ Kolu Tarkan Yavaş Tutuklandı!

Adnan Oktar örgütüne yapılan ikinci dalga operasyonda yakalanan örgütün önemli isimlerinden Tarkan Yavaş çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yavaş ile haricinde 4 kişi daha tutuklanırken, 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

13.10.2018-20:20 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-20:13) Adnan Oktar'ın Sağ Kolu Tarkan Yavaş Tutuklandı!

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne dönük yapılan ve dokuz kişinin yakalandığı ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan örgütün üç numaralı adamı Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru'nun da içlerinde olduğu beş şüpheli adliyeye gönderildi ve tutuklandı.

Diğer dört kişi ise "Adli Kontrol" şartı ile serbest kaldı.

TARKAN YAVAŞ KİMDİR?

30 seneden beri Adnan Oktar'ın arkadaş grubu içinde olan Tarkan Yavaş Galatasaray Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Tarkan Yavaş, siyasi tarih üstüne de yüksek lisans tamamlamış.

Adnan Oktar'ın sağ kolu olarak tanınan Tarkan Yavaş, onun yerine birçok konferansa katıldı. Hem yurt içinde hem de yurt dışında aktif olan Tarkan Yavaş'ın Adnan Oktar'ın bütün sırlarını bildiği düşünülüyor.

Tarkan Yavaş, Adnan Oktar'ın kedicikleri ile program yaptığı A9 televizyonunda da aktif bir kişi. Haftalık olarak "Gündem Analiz" adlı programı yapan Tarkan Yavaş, örgütünün en kritik kişilerinden.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal