İbrahim Kalın'dan Coronavirüs Açıklaması

Coronavirüs salgınıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün imkanlar vatandaşlarımızın sağlığı ve can güvenliği için seferber edildi." ifadesini kullandı.

25.03.2020-13:36 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-13:27) İbrahim Kalın'dan Coronavirüs Açıklaması

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde de görülürken, salgına karşı tüm önlemler alınmaya devam ediyor. Bugün bakanlarla video konferans görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, değerlendirmelerde bulundu. Konferansta Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bulunurken, Kalın cornavirüsle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kalın, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün imkanlar vatandaşlarımızın sağlığı ve can güvenliği için seferber edildi. Bütün bakanlarımız ve kurumlarımız görevlerinin başında. Tedbirler hepimiz için. Unutmayın: Hepimiz güvende olmadan hiçbirimiz güvende değiliz." ifadelerini kullandı.

44 KİŞİ CORONAVİRÜSTEN DOLAYI HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı bilgilendirme paylaşımında ülkemizdeki coronavirüs kaynaklı ölüm sayısının 44'e çıktığını belirtti. Vaka sayısı ise bin 872 olarak açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal