Hususi Aracında Sigara İçen Sürücülere Para Cezası

Bursa'ya bağlı Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği çalışanları, şehir merkezinde özel araçlara yönelik araç içi sigara denetimi düzenlendi.

25.09.2019-14:41 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-17:51)

Bursa'ya bağlı Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği çalışanları, şehir merkezinde özel araçlara yönelik araç içi sigara denetimi düzenledi.

Yeni uygulama dahilinde Trafik Büro Amirliği ekipleri merkezi bölgede özel araçta sigara denetimi yaptı. Siteler bölgesinde uygulama yapan polis ekipleri hususi araçlarda sigara denetimi gerçekleştirdi. Birçok araç kullanıcısına idari para cezası verildi.

Polis ekiplerinin uygulamaları sırasında yasağa uymayan kullanıcılara 153 TL para cezası kesildi. İdari para cezasına çarptırılan bazı sürücüler söz konusu uygulamaya hem şaşırdı hem de tepki gösterdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ARAÇ İÇİ SİGARA KULLANIMINA YÖNELİK TALİMATI

 "Araçta sigara içme konusu. Yazılı kayda girmek suretiyle şoför de içemeyecek arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Kapalı yerlerde, balkonlarda sıkı bir uygulamaya gideceğiz. Şimdi bunun üzerindeyiz. Bu işin üzerine çok daha sıkı bir şekilde gideceğiz. Para cezası vesaire ne gerekiyorsa bunların hepsi olacak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal