HKP, Ahmet Davutoğlu Hakkında Terör Suçu Gerekçesiyle Suç Duyurusunda Bulundu

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Sakarya'da gerçekleştirdiği konuşma sebebiyle eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında, “Anayasayı ihlal, terör suçu” gerekçesiyle suç duyurusu yaptı.

28.08.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-13:25) HKP, Ahmet Davutoğlu Hakkında Terör Suçu Gerekçesiyle Suç Duyurusunda Bulundu

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Sakarya'da gerçekleştirdiği konuşma sebebiyle eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında, dikkat çeken bir adım attı.

HKP, Ahmet Davutoğlu’nun, “Terörle mücadele hususunda defterler açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz. Gelin hafızanızı bir yoklayın. İleride Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı vakit, eminim en kritik dönemlerden, birkaç aydan biri 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem olarak yazılacaktır” sözleri sebebiyle, “Anayasayı ihlal, terör suçu, birden çok kişinin ölümüne sebebiyet verme, birden çok kişinin yaralanmasına sebebiyet verme, kamu görevlisinin suçu bildirmemesi” gerekçeleriyle bir suç duyurusunda bulundu.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA BAŞVURU

Davutoğlu’nun yaptığı konuşmada suç işlediğini iddia eden HKP, bir dilekçe ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal