HDP'li Sırrı Süreyya Önder'den ŞOK Açıklama! PKK İle Tam 100 Defa...

HDP'li Sırrı Süreyya Önder katıldığı televizyon yayınında terör örgütü PKK ile en büyük bağlantısı olan benim açıklamasını yaptı.

31.03.2017-11:05 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) HDP'li Sırrı Süreyya Önder'den ŞOK Açıklama! PKK İle Tam 100 Defa...

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, FOX canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Sırrı Süreyya Önder'den terör örgütü PKK itirafı geldi.

TUTUKLANAN HDP'LİLER

Terör soruşturmasında tutuklanan HDP'li vekiller hakkında konuşan HDP'li Önder, "Bu partinin eş başkanları ve vekilleri içeride. Dokunulmazlıkların kaldırılması sürecinde bu vekiller için dünyanın ithamı yapıldı. Terörle işbirliği, silah taşıma… Bir tane silahlı eylem ya da şiddetle ilişki iddianamesi bile yok." dedi.

"PKK İLE EN BÜYÜK BAĞLANTISI OLAN BENİM"

Önder'in bu sözleri üstüne Küçükkaya, "PKK ile bağlantıları yok mu?" diye sordu. Bunun üzerine Sırrı Süreyya Önder, "Yok, PKK ile en büyük bağlantısı olan benim. Yüzün üzerinde toplantı yaptım." cevabını verdi.

 

Sırrı Süreyya Önder'in yüz defa görüştüm dediği terör örgütü PKK, hainlik yapmak için silahlanmaya devam ediyor;

PKK/KCK terör örgütünün eylem faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, dün Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde metruk bir binada arama yaptığı belirtti.


4 BİN 181 KALAŞNİKOF MERMİSİ YAKALANDI

Aramada, 42 anti personel roketatar ve 8 anti tank roketatar mühimmatı, 48 roketatar sevk fişeği, 4 bin 181 kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait fişek ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, ekiplerin soruşturmayı derinleştirmesi sonucunda mühimmatların metruk binaya gömülerek yerleştirilmesi ile bağlantılı olduğu değerlendirilen biri yaşı küçük olmak üzere 2 şüpheli şahsın ikametlerinde gözaltına alındığı belirtildi.

Daha önce Diyarbakırda yapılan operasyonlarda terör örgütüne çok ağır darbe verilmişti. Valilikten yapılan açıklamada, Lice ilçesinin Dibekköy ve Yolçatı köyleri sınırları içerisinde 20 Mart günü saat 22.00'de başlayan özel birlik operasyonunun başarıyla bitirildiği açıklandı.

Operasyonda teröristlere ait 2 G-3 piyade tüfeği, 2 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, M-16 piyade tüfeği, keskin nişancı dürbünü, 5 kalaşnikof piyade tüfeğine ait yedek parça, toprağa gömülü vaziyette PKK'lı terörist Mahsun Korkmaz'a ait heykel, 2 rüzgar ölçer, örgüt kimliği, frekans tespit cihazı, 40 çift ayakkabı, simkart, 20 tıbbi malzeme, 650 kilogram muhtelif yiyecek ve çok sayıda yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, teröristlerce kullanılan 2 sığınak ve doğal mağaranın kullanılamaz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, sığınaklarda bulunan yaşam ve giyim malzemeleri ile teröristlerce 450 kilogram amonyum nitrat ve alüminyum tozu kullanılarak tuzaklanan 6 el yapımı patlayıcı düzeneği, 10 mutfak tüpü, 500 metre kablo, 2 pil bloğunun yerinde yok edildiği kaydedildi.

Kaynak: En Son Haber 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal