Hamile Kadının Aracına Saldıran Hasan ve Hüseyin Sel Tahliye Edildi

Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin içerisinde olduğu otomobile saldıran tutuklu sanıklar Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler ilk defa hakim karşısına çıktı. Pişman ve üzgün olduklarını söyleyen iki zanlı için tahliye kararı çıktı.

30.07.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-13:10) Hamile Kadının Aracına Saldıran Hasan ve Hüseyin Sel Tahliye Edildi

İstanbul Pendik'te trafikte hamile kadının içerisinde olduğu bir araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel'in yargılanmasına başlandı.

Baklavacılık yapan iki zanlı ilk bugün ilk defa Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı.

"ÜZGÜN VE PİŞMANIZ"

İki kardeş mahkemedeki ilk ifadesinde üzgün ve pişman olduklarını söyledi. Hasta olan annelerinin yanına gittiklerini ifade eden Sel kardeşler bu sebeple gergin olduklarını öne sürdü.

"HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan ise ifadelerinde henüz doğmamış çocuklarının ve kendilerinin haklarını helal etmediklerini söyledi.

MAHKEMEDEN TAHLİYE KARARI

Kararını veren mahkeme zanlılar için ilk duruşmada tahliye kararı verdi.

Zanlılar "kara ulaşım araçlarını kaçırma ya da alıkoyma", "mala zarar verme" ve "cebir, tehdit ya da hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 20'şer sene hapis istemiyle yargılanıyor.

NE OLMUŞTU?

Olay 6 Temmuz'da E-5 karayolunda olmuştu. Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte kendilerine yol vermediğini öne sürdükleri otomobile, içinde hamile bir kadın olmasına karşın saldırmıştı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ve tepkilerin artmasının ardından iki zanlı, açılan soruşturma çerçevesinde tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal