Halk FETÖ'cü Teröriste Cezasını Verdi

İsveç'e kaçan ve vatandaşlık alan Fetullahçı Terör Örgütü'nün Silahlı Propaganda Birliği (SPB) üyesi Abdullah Bozkurt, İsveç'te Türk işçiler tarafından dövüldü.

26.09.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-16:26) Halk FETÖ'cü Teröriste Cezasını Verdi

Türkiye'de FETÖ'ye karşı yürütülen mücadele, yurt dışında da devam ediyor. Terör örgütü mensuplarının, yurt dışında Türkiye aleyhinde yürüttükleri çalışmalar Türk vatandaşları tarafından cezalandırıldı. Son olarak İsveç'e kaçan ve ülkenin istihbarat servisi tarafından vatandaşlık hakkı sağlanan Abdullah Bozkurt, sosyal medya platformlarında Türkiye aleyhine kara propaganda yürütmeye devam ederken, Türk işçiler tarafından cezalandırıldı.

TÜRK İŞÇİLER TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

FETÖ örgütü tarafından finanse edilen Nordic isimli internet sitesini yöneten Bozkurt, burada yaptığı yayınlarla Türkiye'ye ağır iftiralar atıyordu. Daha önce ülkede yaşayan Türk işçiler tarafından uyarılan terörist Bozkurt, iftiralarına hız vermeye başladı. Bunun üzerine İsveç'te bulunan işçilerden birkaçı Abdullah Bozkurt'u evinin önünde uyarı amaçlı dövdüler. Üç kaburgası kırılan ve vücudunun çeşitli yerleri ibretlik olarak darp edilen Bozkurt'un, durumu İsveç polisi ve istihbarat servisine ilettiği öğrenildi.

Bozkurt, Türkiye'de iken örgüte ait Todays Zaman isimli terörist bülteninde muhabir yazar olarak görülmesine rağmen, FETÖ'nün silahlı kanadının önemli isimlerinden olduğu ortaya çıktı. FETÖ'nün medyada istihdam edilen teröristlerinin önemli isimlerinin İsveç'e yerleştikleri ve bu ülke tarafından vatandaşlık verildiği devlet tarafından biliniyor ve tüm faaliyetlerinin anlık olarak takip edildiği biliniyor.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal