Hakan Atilla İçin İade Süreci

Washington kulislerinde çalkalanan bilgilere göre, Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın cezasını Türkiye'de çekmesi için iade süreci başlayabilir.

15.10.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-09:36) Hakan Atilla İçin İade Süreci
Washington kulislerinde çalkalanan bilgilere göre, Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın cezasını Türkiye'de çekmesi için iade süreci başlayabilir. Gazeteci Yazar Özay Şendir, "Bir bilene göre ABD-Türkiye ilişkilerinin geleceği" başlığıyla yayımlanan yazısında "Washington, İçişleri ve Adalet bakanlarına yaptırımı hemen kaldırır. Türkiye’den ithal edilen demir-çelik ürünlerine getirilen ek vergi azaltılır ya da kaldırılır" görüşünü ifade etti.

"ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta telefonda görüşürler. Elçilikte kaybedilen Suudi gazeteci konusunda kesinleştirmeleri gereken başlıkların ele alındığı bir görüşme olur" görüşünü ifade eden gazeteci Özay Şendir, sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

Washington kulislerine göre, Halkbank’a yüksek bir para cezası kesilmeyecek, eski genel müdür yardımcısı Hakan Atilla’nın cezasını Türkiye’de çekmesi için iade süreci başlayabilir.

Türkiye'nin de hem FETÖ hem de YPG konusunda Washington'dan beklentileri devam ediyor. Oyalama dönemi bittiği için ABD-Türkiye ilişkilerinde somut bir ilerleme sağlanması Washington'ın atacağı adımlara bağlı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal