Görüntüler Aydın'dan! Zalim Kadın Köpekleri Acımasızca Dövdü

Hayvana şiddet olayların arttığı son dönemlerde yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Aydın'da kaydedilen görüntülerde bir kadın elindeki sopa ile köpekleri dövüyor. Öfkeli kadın daha sonra kendisini kaydeden kişiye de saldırdı.

03.08.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 03.08.2018-11:06)

Aydın Kuşadası’nda köpekleri sopayla darp eden bir kadın hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Dehşet veren olay ardındna kimliği şimdilik tespit edilemeyen kadın hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Kadının yaptığı canilik kameralara da yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Kuşadası’na bağlı Soğucak’taki Ceylankent Sitesi Küme Evleri’nde cereyan eden olayda, sitenin biraz yanındaki bir gecekonduda ilkamet eden ve kimliği şimdilik tespit edilemeyen bir kadın odunla tarladaki köpeklere vurmaya başladı.

8 KÖPEK YARALI

Etraftakilerin tepkisi ardından insanlarla da tartışan ve cep telefonuyla çekim yapılmasını da engelleyen kadın bazı köpekleri başlarından ve farklı yerlerinden yaraladı. Odunla yapılan saldırının bir kısmı etraftaki insanlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Veterinere götürülen köpekler tedavi altına alınırken, Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği (HAYKURDER) tarafından Cumhuriyet Savcılığı’na, Kuşadası Kaymakamlığı’na, Kuşadası Belediyesi’ne ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne suç duyurusu ve şikayet yapıldı.

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı, köpeklere dönük saldırı neticesinde 8 köpeğin başlarından ve vücutlarından yaralandığını söyleyerek, saldırganın görüntülendiğini ve kimliğinin tespit edilmesinin sonrasında kesinlikel cezalandırılması gerektiğini kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal