Gökhan Özoğuz Suçüstü Yakalandı

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımın ardından İBB'den konser karşılığında alığı para dair belgeler ortaya çıktı.

05.08.2020-18:15 - (Son Güncelleme: 05.08.2020-18:11) Gökhan Özoğuz Suçüstü Yakalandı

Muhalefete olan yakınlığı ile bilinen şarkıcı Gökhan Özoğuz'un yaptığı Sayın Yetkililer; Türkiye'nin en önemli müzik gruplarından 'Grup Yorum'un bass gitaristi İbrahim Gökçek 297 gündür ölüm orucunda yaşam mücadelesi veriyor. Kulak vermeliyiz! Grup Yorum halkın sesidir' paylaşımını yapmıştı.

Burak Doğan adlı bir Twitter kullanıcısı Özoğuz'un paylaşımına 'Senin vatanseverliğin DHKP-C'li teröristleri savunmandır Gökhan. Hadi yallah bugünün Atatürk'ü dediklerinden konser almaya' yorumunu yazarak yanıt verdi.

Gökhan Özoğuz'un 'Kendi adıma; Ben Hiçbir zaman hiç bir iktidarın veya Muhalefetin sanatçısı olmadım, olmayacağım da.

Ben Yalnızca Halka hizmet edip, Halkın sanatçısı olmaktan Şeref duyanlardanım. Çünkü Sanat Halk için yapılır.

Tek gerçek halktır!' paylaşımına Burak Doğan, belge ile cevap verdi.

Gökhan Özoğuz, 29 Ekim 2019 yılında verdiği konserin gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlandığını söylemişti ancak gerçek çok başka çıktı.

Burak Doğan, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak o tarihte Gökhan Özoğuz'un parayı kendisinin aldığını kanıtladı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Gökhan Özoğuz merak edilip araştırılıyor. Gökhan Özoğuz, Athena grubunun solistidir. Gökhan Özoğuz, 11 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Gökhan Özoğuz, Melis Ülken ile evli. 1.71 boyunda olan Gökhan Özoğuz 73 kilo.

Gökhan Özoğuz Anadolu Üniversitesi'nden mezun oldu. Ünlü şarkıcının Hakan adında ikizi var. Athena grubu 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil etti. Athena grubunun şarkısı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu. Gökhan Özoğuz, Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında kardeşi ile birlikte bir dönem jüri üyeliği yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal