Gezi Davasından Cesaret Bulanlar Hükümeti Yargılamakla Tehdit Ediyor

Gezi eylemleri davasında mahkeme tüm suçlamaları düşürmüş, davada tutuklu sanık kalmamıştı. Mahkemenin söz konusu kararı darbesever çevreleri heyecanlandırırken, birçok FETÖ'cü ve CHP'li karardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

19.02.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-14:11) Gezi Davasından Cesaret Bulanlar Hükümeti Yargılamakla Tehdit Ediyor

Gezi Parkı'da ağaçlar kesilecek bahanesiyle çıkan isyan hareketlerine ilişkin Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 9 sanığın beraatine karar verildi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları karşısındaki binada gerçekleştirilen duruşmada, sanık avukatları da hazır bulundu.

FETÖ-CHP-PKK YİNE KOL KOLA GİRDİ

Söz konusu iktidar partisi AK Parti olunca sık sık bir araya gelmekten çekinmeyen çevreler bu sefer gezi davasında safları sıklaştırdı. HDP'li vekillerden firari FETÖ üyelerine kadar terörden hüküm giymiş çok sayıda kişi mahkemenin beraat kararını memnuniyetle karşıladı. 

MAHKEMENİN SKANDAL KARARI TERÖR YANDAŞLARINA CESARET VERDİ

HDP Milletvekili Ahmet Şık, mahkeme kararının açıklanmasının hemen ardından yaptığı açıklamalarla kamuoyunun tepkisini üzerine topladı.

Şık, yaptığı açıklamada, "Her şeye rağmen bu gidişatın iktidar için iyi olmadığı kanaatinde kalmaya devam edeceğim. Kimse enseyi karartmasın, artık bu mafya rejimi 2020’yi bitiremeyecek." ifadelerini kullandı.

CHP'DEN TEHDİT DOLU GEZİ MESAJI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise yaptığı açıklamada AK Parti'ye tehditler savurdu. Özel, yaptığı açıklamada, 

"Kavala er ya da geç serbest kalacak, Gezi'deki ölümlere neden olanlar, yargıya talimat verenler er ya da geç yargılanacaktır." dedi.
 

FETÖ FİRARİSİ DÜNDAR SAVCIYI HEDEF GÖSTERDİ

FETÖ ile işbirliği yapıp devlet sırlarını ifşa eden Can Dündar, AYM'nin skandal kararı sonrası serbest bırakılmış ve ardından soluğu terörist yuvası Almanya'da almıştı.

Osman Kavala ve diğer sanıkların serbest bırakılmasının ardından paylaşım yapan Can Dündar, Osman Kavala’nın yeniden gözaltına alınmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan’ın bir fotoğrafını paylaşarak tehdit etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal