Genç Kız Minibüste Kabusu Yaşadı

Tuzla'da okula gitmek için bindiği minibüste uyuyakalan üniversite öğrencisi genç kızı rahatsız eden sanığa 5 sene hapis cezası verildi.

03.01.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-13:36) Genç Kız Minibüste Kabusu Yaşadı

Tuzla'da okula gitmek için bindiği minibüste uyuyakalan üniversite öğrencisi genç kıza cinsel saldırıda bulunan sanığa 5 sene hapis cezası verildi.

Elde edilen bilgilere göre, Tuzla'da 15 Mayıs 2018 tarihinde, okula gitmek için minibüse binen üniversite öğrencisi K.B.(21) sınav haftasının yoğunluğu nedeni ile uyuyakaldı. Bu esnada yanında oturan 50 yaşındaki A.Ö.T. genç kıza dokundu. Durumu fark eden kız öğrenci bağırmaya başladı. Bunun üzerine A.Ö.T. minibüstekilerin müdahalesiyle araçtan atıldı ve polise ihbar edildi. Olaydan sonra gözaltına alınan A.Ö.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sanığa 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nin  gördüğü ilk duruşmaya, tutuklu sanık cezaevinden getirilirken, müşteki de salonda hazır bulundu.

İlk celsede tutukluluk halinin sürmesine karar verilen sanık ikinci celsede geçirdiği tutukluluk süresi dikkate alınarak tahliye edildi. Davayı sonuca bağlayan mahkeme, sanık A.Ö.T.'yi 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 5 sene hapis cezasına çarptırdı. Kararın netleşmesi halinde sanık bu hapis cezasını yatacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal