Gelecek Partisi Projeleri Karalamaya Devam Ediyor

Türkiye'nin birçok projesinden sonra yerli otomobilin üretimi konusunda da adımlar atılması muhalefet partilerinin hazımsızlığına yol açıyor.

21.10.2020-21:48 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-02:36) Gelecek Partisi Projeleri Karalamaya Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıllarda her alanda yerli ve milli projeler üreten Türkiye, yerli otomobil projesi ile de yerli yatırımcının ve vatandaşın beklenen hasretine son vermişti.

'YERLİ OTOMOBİL PROJESİ DUYURULMUŞTU'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla hayata geçirilen ve duyurulan 'Yerli Otomobil' bütün dünyanın ilgisiyle karşılaşmış ancak iç politikaya nifak sokmak isteyen bazı güruhlar tarafından eleştirilmişti.

'DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİ PROJEYİ HEDEF ALDI'

Ak Parti tarafından Başbakanlık koltuğuna yükseltilen daha sonra ayrılırken bile gündemi meşgul etmekten kaçınmayan Ahmet Davutoğlu, sonrasında Gelecek Partisi'ni kurmuş her önüne gelen projeyi eleştirmeye başlamıştı.

Gelecek Partisi’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, yerli otomobilin üretiminde rol alanlara dikkat çekildi ve otomobilin yerliliği sorgulandı.

Bilmiyorlar ki; dünyada satış rekorları kıran birçok otomobil markası, farklı mekanik parçalarını farklı ülkelerdeki iş ortaklarıyla üretiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal