Gaspçılar Tarafından Bıçaklanan Suriyeli Kız Hayatını Kaybetti!

Gaziantep'te telefonunu isteyen gaspçılara direnen Suriye asıllı Gina Abu Salih ve yanındaki bir arkadaşı bıçaklı saldırıya uğramıştı. Salih yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

09.11.2018-16:16 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-16:11) Gaspçılar Tarafından Bıçaklanan Suriyeli Kız Hayatını Kaybetti!

Gaziantep'te, telefonlarını gasp etmeye uğraşan kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayan Suriye asıllı Gina Abu Salih (19) hayatını kaybetti, Ahmet Gazi (16) ise ağır yaralandı.

TELEFONUN İSTEDİLER, VERMEDİ

Olay, dün gece geç saatlerde Yeditepe Mahallesi'ndeki Engelsizler Parkı'nda cereyan etti. Üniversite hazırlık kursundan çıkıp parka giden Gina Abu Salih ile Amhet Gazi'nin yanlarına motosikletli şahıslar geldi. Bu şahıslar, Salih'den cep telefonunu istedi. Genç kız vermeyince gaspçılar, yanlarındaki bıçağı çıkardı, Salih ve Gazi'yi vücutlarının farklı yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Kanlar içinde yere düşen gençleri fark eden çevre sakinleri, polis ve sağlık birimlerine haber verdi. Gelen ambulansla Şahinbey Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Gina Abu Salih, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Ahmet Gazi'nin ise tedavisinin sürdüğü açıklandı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Gina Abu Salih'in cenazesi, gerçekleştirilen otopsinin sonrasında bugün ailesi tarafından teslim alındı. Salih'in cenazesi, Yeşilkent Mezarlığı'na götürüldü. Burada öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının sonrasında Salih, yakınlarının ve arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa defnedildi. Polisin, şüphelilerin yakalanması için yaptığı çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal