Fuat Oktay'dan Kritik Açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

05.11.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-10:47) Fuat Oktay'dan Kritik Açıklama!

Katıldığı bir programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay şöyle konuştu:

Burada yaşamanın bir bedeli var. Bedelin kendisi güçlü olmak. Kuvvetli olmak zorundasınız. Ekonomik siyasisektörde güçlü olmak zorundasınız. Sistem değişikliği güçlü olmanın gereğini sağladı. Sıkı bir manipülasyon dönemi geçirdik. Üç dört parametre vardır sıkıntılı olunan. Fakat toplama baktığınızda dünyadaki pek fazla ülkeden çok daha iyi konumlarda ekonomik parametrelere sahip bir ülkenin ani bir şekilde bir manipülasyonun içine girmesi.

İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY MEYDANA GELDİ

Biz bütün kuvvetimizle bununla mücadele ettik. Hepbirlikte mücadele verdik. Siyasi anlamda da pek fazla manipülasyonun olduğunu fark ediyorsunuz. Hep berber bununla mücadele edip arkada bırakmaya başladığınızda bunu siyasi yansımalarını anlayacaksınız. Dövizin, doların ve iç politikaların ekonomide silah olarak kullanıldığı bir zamana tanıklık ediyoruz. İlk kez böyle bir şey meydana geliyor.

ABD'NİN YAPTIRIM KARARI

Bir ülkenin aldığı yaptırım kararına bütün dünya ülkelerinin uymasını beklemek adil olmayacaktır. Bir komşumuza karşı, ciddi bir enerji sağlayan bir komşumuza karşı burada bir günde biz her şeyi kesme şansımız mevcut değil. Bunu sürekli belirttik. Brunson mevzusu yapay bir gündemdi. Bakanlarımıza yapılan da yapay bir gündemdi.Duruşumuzu net bir şekilde ifade ettik yaptırımlara karşı. Yaptırımlardan muaf 8 ülkeye yönelik bugün açıklama olacak büyük ihtimalle neticesini de göreceğiz. Türkiye tavrını göstermiştir. Türkiye'nin yaptığı bir inatlaşma olayı değildir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal