Fuat Oktay'dan Afrin'deki Hain Saldırıya Kınama!

Önceki gün Afrin'de meydana gelen bombalı saldırıya karşı sessiz kalmayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mübarek ramazan günü Afrin'de gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetliyor ve kınıyorum." dedi.

29.04.2020-07:56 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-08:07) Fuat Oktay'dan Afrin'deki Hain Saldırıya Kınama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mübarek ramazan günü Afrin'de gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetliyor ve kınıyorum." dedi.

Önceki gün Afrin'de meydana gelen bombalı saldırıya karşı sessizliğini bozan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay,  söz konusu hain saldırıyı lanetlediğini ve kınadığını ifade etti.

Fuat Oktay, Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıkalmada, terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin ilçe merkezinde bomba yüklü yakıt tankeriyle düzenlediği saldırıya yönelik tepki niteliğinde bir açıklama gerçekleştirdi.

Fuat Oktay, "Mübarek ramazan günü Afrin'de gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetliyor ve kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Terör örgütüne destek veren ve sessiz kalarak cesaretlendiren herkesin eline masum sivil ve çocukların kanı bulaşmıştır." dedi.

NE OLMUŞTU?
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Afrin'de bomba yüklü yakıt tankeri ile saldırı düzenleyen YPG/PKK'lı teröristler, en az 40 masum sivili katletti, 30’dan fazla sivili yaraladı." ifadelerine yer verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal