FETÖ'nün Futbol Yapılanması Davasında Emre Belözoğlu'na Kötü Haber

FETÖ'nün futbol yapılanması ile alakalı devam eden soruşturma çerçevesinde futbolcu Emre Belözoğlu hakkında soruşturmanın devam ettiği, Alper Potuk, Orhan Şam, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Mehmet Topal için ise takipsizlik kararı verildi.

10.01.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-13:58) FETÖ'nün Futbol Yapılanması Davasında Emre Belözoğlu'na Kötü Haber

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ futbol örgütlenmesi davasına gönderilen cevabi yazıda futbolcu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ çerçevesinde soruşturmanın yapıldığı; Alper Potuk, Orhan Şam, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Mehmet Topal hakkında ise takipsizlik verildiği bildirildi.

Eski milli futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç'ın da içlerinde olduğu 6 sanığın yer aldığı FETÖ'nün futbol örgütlenmesi ile alakalı davada, futbolcu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ çerçevesinde soruşturma yürütüldüğü ile alakalı savcılık yazısı mahkemeye ulaştı.

Soruşturmayı yapan savcılık tarafından gönderilen yanıt yazısında, Alper Potuk, Orhan Şam, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal hakkında ise takipsizlik kararı verildiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal