FETÖ'cü Abdülhamit Bilici, ABD'de UBER Şoförü Olarak Ortaya Çıktı

FETÖ yayın organı Zaman Gazetesi'nin eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici, Uber şoförü olarak Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay'ın karşısına çıktı.

05.08.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-13:01) FETÖ'cü Abdülhamit Bilici, ABD'de UBER Şoförü Olarak Ortaya Çıktı

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin son genel yayın yönetmeni olan ve firari olarak ABD'de olan Abdülhamit Bilici, Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay'ın çağırdığı Uber Taksi'nin şoförü olarak meydana çıktı.

Uber'e çağrı yapan yolcunun Türk olduğunu gören Bilici, "kaza yaptım" diyerek gelmekten vazgeçti.

TESADÜFEN ARADI

ABD'nin "DMV" (DC bölgesi, Maryland ve Virginia eyaletleri) olarak isimlendirilen bölgesinde Uber şoförlüğü yapan Bilici'ye tesadüfen Yavuz Atalay çağrıda bulundu.

UBER'E ŞİKAYET EDİLDİ

Kendisini davet eden yolcunun adını sistem üstünden gören ve mesaj atan Abdülhamit Bilici, başka bir taksi çağırmasını istedi. Bilici'ye, "Niçin olduğunuz yerde bekliyorsunuz? Niçin gelmiyorsunuz" biçiminde mesaj atan Atalay'a, Bilici, "Bu aracı sistem üstünden iptal edin ve başka araç çağırın" yanıtını verdi.

Uber ile iletişime geçen Atalay, Bilici'yi şikayet etti.

TÜRK YOLCU KABUL ETMİYOR

Bilici'nin Uber profilinde, 1 senedir Uber şoförlüğü yaptığı yazıyor. Bilici'nin kendisini tanımladığı kısımda ise, "Arkadaş canlısı, dinlemeye hazır ve öğrenmeyi seven" sözleri yazıyor. Kimi FETÖ mensupları ABD'de zengin bir hayat sürerken kimileri de taksi şoförlüğü gibi işler yapıyor. Atalay'ın çağrısına gitmeyen Bilici'nin, Türk adı taşıyan yolcuların çağrılarına yanıt vermediği meydana çıkmış oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal