FETÖ Ablaları İş Başında Görüntülendi

FETÖ’nün hücre evi olarak bilinen ‘gaybubet evleri’ yapılanmasının nasıl bir sisteme sahip olduğunun görüntülerini ortaya çıktı.

29.05.2018-10:56 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-11:01)

15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ardından FETÖ’nün tekrardan yapılanmak ve terör örgütü mensuplarını gizlemek için kurduğu hücre evlerine karşı 81 kentte Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı soruşturma başlatıldı. FETÖ mensuplarının saklandığı ve yeni militan yetiştirilen evlerin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terör polisi tek tek fotoğrafını çekti.

YEMEĞİ DÖVİZLE ALDILAR

Gaybubet evleri ağının nasıl çöktüğü Erzincan’da gerçekleştirilen operasyona yansıdı. Erzincan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü polisleri tarafınfan yapılan çalışmalarda 43 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyonda gaybubet evlerine nasıl para ve erzak servisi yaptığı an be an kamera ile kayıt altına alındı. Örgütün tedarikçisi olarak tanınan ablaları ve abileri kameralarla an be an izlendi. Döviz bozduran FETÖ yöneticileri sonrasında alışveriş yapıp gaybubet evlerine servise çıktı. Bu evlerde kalan FETÖ’nün kritik yöneticilerinin ve örgüte yeni kazandırılan kişilerin açığa çıkmamak için iletişim aracı kullanmadığı için tüm ihtiyaçlarının ‘tedarikçiler’ tarafından karşılandığı belirlendi.

TATİLE GİDEN AİLE GÖRÜNTÜSÜ

FETÖ kaçağı karı koca E.K ve Y.K.’nın etraflarında şüphe uyandırmamak için, bir hücre evinden bir diğer öğrenci evine tatile giden aile izlenimi vermeye çalıştıkları çocukları ve valizleriyle dolaştıkları ortaya çıktı. Zanlıların 20 Ocak 2018 günü ikametlerinden çıkarak bir başka mahalledeki eve giriş yaptıkları tespit edildi.

NOT KAĞITLARI APARTMAN ÇÖPÜNDEN ÇIKTI

FETÖ yöneticileri tarafından ikametlerin temiz tutulması talimatı çerçevesinde sürekli uyarılan şüphelilerin notları ise çöp kutusundan çıktı. Emniyet güleri tarafından gözaltına alınan A.S. ve arkadaşlarının ev çevresindeki çöpte yırtılmış halde buluna notlarda FETÖ elebaşının “Ben kim miyim?, Rabbim gelsinler. Onlarsız çok eksiğiz” ifadelerinin bulunduğu tespit edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal