Feridun Düzağaç, Kendisine PKK Sempatizanı Diyen Sözlük Yazarını Affetmedi

Şarkıcı Feridun Düzağaç'a bir sözlük platformunda "PKK sempatizanı" denilmişti. Düzağaç'ın dava açmasının ardından yazıyı yazan kişi ulaşma talep etti. Ancak usta sanatçı bu isteği kabul etmedi.

16.01.2019-11:34 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-11:27) Feridun Düzağaç, Kendisine PKK Sempatizanı Diyen Sözlük Yazarını Affetmedi

Sanatçı Feridun Düzağaç hakkında bir sözlük platformunda bir yazar ‘PKK sempatizanı’ sözlerini kullanmıştı. Düzağaç bu mesajdan rahatsız olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunmuştu.

Düzağaç'ın şikayeti ardından olayla alakalı soruşturma açıldı. Soruşturma çerçevesinde, o mesajı yazan kullanıcının Yozgat'ta ikamet eden 42 yaşındaki Turgay K. olduğu belirlendi. İfadesine başvurulan Turgay K., paylaştığı yazıdan dolayı pişman olduğunu ve ünlü şarkıcı ile uzlaşmak istediğini söyledi. Dosya uzlaştırma bürosuna sevk edildi. Ancak Feridun Düzağaç, Turgay K. ile uzlaşmayı kabul etmedi.

2.5 yıl hapsi isteniyor

Savcılık tarafından yapılan soruşturma, geçtiğimiz günlerde bitti. Turgay K. için, ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç'ı hedef alarak yazdığı yazılar sebebiyle 'hakaret' suçundan dava açıldı. 2.5 seneye dek hapsi talep edilen Turgay K., ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal