Fatih Portakal'ın Haberindeki Genç Hasta Konuştu

Fatih Portakal'ın Mersin Şehir Hastanesi'ni karalamak için yaptığı haberde 'rol' alan genç hasta konuya ilişkin açıklama yaptı.

01.06.2018-21:39 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-21:41)

FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, Mersin Şehir Hastanesi ile alakalı yapılan haberin yalan haber olduğu iddialarına göstermişti. İstanbul'dan gelen bir muhabirin çektiği görüntülerde Mersin Şehir Hastanesi'nde koltuk değneğiyle haber kameralarının karşısına çıkan fakat hastanenin güvenlik kameraları görüntülerinde koltuk değneğini eline alarak yürüdüğü görülen ve tüm bu tartışmaların merkezinde bulunan Kemal Alp Köker, "Oyuna geldim, kullanıldım" diye konuştu.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki görüntülerinin medyaya yansımasının sonrasında hususla akalakalı açıklamalarda bulunan haberin merkezinde yer alan Kemal Alp Köker, "Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'ndan ve devletimizden Allah razı olsun, böyle güzel bir hastane yaptırdıkları için" dedi.

"HASTANE YÖNETİMİ ANKET YAPIYOR SANDIM"

Habere konu olan olay gününü anlatan Köker ‘’, "23 Nisan tarihinde bir trafik kazası geçirdim ve bu hastaneye gelişimin nedeni de buydu. Kaza sırasında ayağım kırıldı ve alçıya aldılar. Olayın olduğu günde alçıyı çıkarmak için hastaneye geldim. Orada oturduğum esnada bu haberi yapanlar yanıma geldi ama ben onların haberci olduğunu hiçbir şekilde bilmiyordum. Ben hastanenin kendi yönetiminin, halk üstünde hastanenin durumu nedir, nasıl bir şeyler yapılabilir şeklinde bir anket yaptırdığını düşünerek bu röportajı yaptım. Zaten çekimler cep telefonuyla çekildi, hiçbir şekilde kamera kullanmadılar. Ben kendilerine işin sonunda sorduğumda, biz haberciyiz dediler’’ diye konuştu.

"BU HABER ASBARAGAS BİR HABERDİR"

Tartışmaların göbeğinde bulunan Köker, ‘’Konuya başlarken ilk baştan havadan sudan konuşuldu. Ondan sonra konuya girildiğinde o zaman ben Cumhurbaşkanımıza ve devletimize teşekkür ettim, Allah razı olsun dedim. Onların hiçbiri bu haberin içinde yok. Onlar şu an görüntülerde kesilmiş durumda. Bu haber asparagas bir haberdir" ifadelerini kullandı.

"BEN BU OYUNUN KURBANIYIM"

Bu haberden kaynaklı tüm Türkiye'ye rezil olduğunu ifade eden Köker, "Hiç kimsenin yüzüne bakacak halim kalmadı. Sosyal medyadan bana yapılan hakaretlerin artık haddi hesabı yok. Bunu artık kaldıramıyorum. Ben bu oyunun kurbanıyım. Hastaneyle ilgili ilk başta önce bana normal soru sordular, hastaneyle ilgili ne düşünüyorsunuz diye. Bir süre 'daha sessiz bir yere geçelim' dediler. Sessiz alanda cep telefonuyla çekim yaparken, arkadaş göğsünden mikrofonu çıkardı. Ben halen adamların haberci olduğunu bilmeden bu konuşmayı yaptım. Hastaneye çekiyorlar sandım. İşin sonunda, her şey bittikten sonra haberci olduklarını öğrendim" dedi.

"BU İTİBARSIZLAŞTIRMADIR, BEN DE BU OYUNA ALET EDİLDİM"

Haberleri ilk izlediğinde kısa süreli şok geçirdiğini belirten Köker, açıklamalarına şu şekilde devam ett:

"Tamamen benim söylediklerimle farklı verilmiş. Görüntüler tamamen farklı. Hastaneyle ilgili söylediğim güzel yerler kesilmiş. Asparagas bir haberdir yani. Bu bir itibarsızlaştırmadır, bende bu oyuna alet edildim. Ben sadece saf ve temiz bir şekilde hastane yönetimi yapıyor diye konuştum. Orada yürümeyi kendim tercih ettim. Hiçbir şekilde golf arabası veya tekerlekli sandalye kullanmayı tercih etmedim. Merdivenlerden inince zaten mesafe kısaydı gideceğim yere o anda bastonları elime

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal