Evde Kalın Çağrısına Uymayan Gençler Güreş Tuttu

Ülkemizde görülen coronavirüs salgını nedeniyle yetkililer 'Evde kalın' çağrısını sürekli olarak yineliyor. Bu durum ülkemiz insanları tarafından dikkate alınmazken, bir grup genç Arnavutköy'de ormanlık alana giderek güreş tuttu.

23.03.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-11:12)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülmeye başladı. Bu günden itibaren yetkililer her konuşmasında ve açıklamasında 'Evde kalın' mesajı verdi. Fakat ülkemiz insanı bu durumu ve mesajı ciddiye almadı. Hafta sonu sahiller ve sokaklar dolup taşarken, bir grup genç Arnavutköy'deki ormanlık alanda güreş tuttu. Güreş yapan gençlerin görüntüleri ise arkadaşları tarafından kayıt altına alındı.

Arnavutköy Durusu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün saat 14.00 sıralarında toplanan bir grup genç, uyarıları rağmen eğlenmeye başladı. Eğlenceyi abartan gençler üstlerini çıkartıp 1 metre kuralına rağmen birbirlerine sarılıp güreş tutmaya başladı. Osmanlı marşları eşliğinde dakikalarca birbirleriyle güreşen gençler, birbirleriyle yarıştı. Güreşçi gençlerin çevresindeki diğer vatandaşlar ise alkış tutarak eşlik etti. Çevredekiler tarafından çekilen görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı.

CORONAVİRÜSTEN ÖLENLERİN SAYISI 30'A ÇIKTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklamada, coronavirüsten dolayı ölenlerin sayısının 30'a yükseldiğini belirtti. Vaka sayısı ise bin 236 olarak açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal