Eski MasterChef Türkiye Yarışmacısı Murat Özdemir İntihar mı Etti?

Papağana yaptığı işkenceden sonra gözaltına alınan ve ardından ruh ve sinir hastanesine sevk edilen eski MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir intihar mı etti? sorusunun yanıtı ve son dakika Murat Özdemir gelişmeleri için haberimizin detayına bakabilirsiniz.

22.12.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-12:45) Eski MasterChef Türkiye Yarışmacısı Murat Özdemir İntihar mı Etti?

Papağana yaptığı işkenceden sonra gözaltına alınan ve ardından ruh ve sinir hastanesine sevk edilen eski MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir intihar mı etti? sorusunun yanıtı ve son dakika Murat Özdemir gelişmeleri için haberimizin detayına bakabilirsiniz. İşte detaylar...

Eski MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir intihar mı etti? sorusu bir çok kişi tarafından merak edilmeye başladı. Söz konusu haber ise gerçeği yansıtmıyor. Papağana yaptığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gözaltına alınan, daha sonra da ruh ve sinir hastanesine sevk edilen Özdemir hakkında çıkan ntihar haberleri doğru çıkmadı.

Murat Özdemir, şu an Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 21 gün kalacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal