Eski Eşinin Evine Gitti, Defalarca Kez Bıçakladı

Balıkesir'de 2 ay önce boşandığı eşinin evine giden adam, tartışmanın ardından eski eşini ve o sırada evde olan bir kişiyi pek çok defa bıçakladı. Yaralılar ambulanslarda hastanelere kaldırıldı.

17.07.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-10:33) Eski Eşinin Evine Gitti, Defalarca Kez Bıçakladı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir adam, boşandığı eşini ve o esnada evde olan şahsı bıçaklayarak ağır yaraladı.

ESKİ KARISININ EVİNİ BASIP ONU VE MİSAFİRİNİ BIÇAKLADI

Ayvalık'ta bir otoparkta görev yapan 50 yaşındaki Murat M., 2 ay önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandığı 37 yaşındaki eski eşi Sevgi U.'nun Aliçetinkaya Mahallesi Üveyik Sokak Akdeniz Apartmanı No.5 adresindeki evine gitti.

Söylentiye göre; evde şiddetli bir tartışmanın meydana gelmesinin sonrasında belindeki bıçağı çeken Murat M. 13 yaşındaki kızının annesi Sevgi U. ile o esnada evde olan geçen sene eşini kanser hastalığından yitiren ve Murat K.' ile Sevgi U'nun aile dostları olduğu söylenen 39 yaşındaki Ekrem K.'yı vücudunun farklı yerlerinden bıçakla ağır yaralayıp olay yerinden kaçtı.

KANLAR İÇİNDE YÜRÜYEREK KAPIYA KADAR GELDİ

Yaralanan Ekrem K, apartmanın kapısına dek gidip, uzun süre uğraşmasının ardından apartmanın kapısını açarak dışarı çıktıktan sonra yere düştü. Apartmanın hemen yanında yer alan pide-kebap salonu önündeki müşterilerin yardıma koşarak ilk müdahaleyi yaptıkları yaralı Ekrem K. ile aynı biçimde yaralı Sevgi U. olay yerine giden iki ayrı ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çok kan kaybeden Ekrem K. hastanede gerçekleştirilen ilk müdahalesinin sonrasında Edremit'teki özel bir hastaneye, Sevgi U. ise Burhaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla alakalı soruşturma devam ederken, polis zanlı Murat K'nın izini arıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal