Eşini İstismar Ederek Başından Vurmuş!

Ankara'da emniyet personeli Müslüm A. sağlık görevlilerini arayarak karısının intihar ettiğini dile getiri. Hayati riski olan kadının yoğun bakımda olan tedavisinin sonrasında verdiği ifadede gerçekler gün yüzüne çıktı. Şanssız kadın; rızası dışında birlikteliğe zorlandığını, evi terk etmeye kalkınca eşi Müslüm

29.11.2020-12:12 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-12:11) Eşini İstismar Ederek Başından Vurmuş!

Ankara'nın Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, 13 Eylül tarihinde emniyet görevlisi Müslüm A. sağlık görevlilerini arayarak, karısının silahla intihar ettiğini belirtti. Başından ağır bir şekilde yaralanan ve hayati riski olan S.N.A, görevliler tarafından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay mahalline gelen emniyet güçleri tarafından yapılan inceleme sonucunda Müslüm A., suratında sıyırıklar ve tırnak izleri bulunması üzerine yakalandı.

KARISININ İNTİHAR ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Müslüm A. verdiği ilk ifade de, karsının kredi çekip aldığı evi ailesine devretmek istemesinin ardından tartıştıklarını, ayrı odalara ayrıldıklarını, bir müddet sonra eşi S.N.A'nın yanına gelerek "Bu hayattan sıkıldım, boşanmak istiyorum" ifadesini kullandığı öne sürdü.

S.N.A'nın evden gitmek istemesi üzerine sakinleştirmeye çalıştığını öne süren Müslüm A., karsının oturma odasındaki silahı alarak yatak odasına geldiğini, "Bıktım artık öldüreceğim kendimi" ifadesini kullandığı, o esnada elindeki silahı almak için aralarında arbede olduğunu ve yüzündeki tırnak izlerinin de bu sırada olduğunu öne sürdü. Zanlı Müslüm A., arbede esnasında karısının tetiğe bastığını ve kafasından yaralanarak kanlar içinde yere yığıldığını iddia etti.

Ankara'nın Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, 13 Eylül tarihinde emniyet görevlisi Müslüm A. sağlık görevlilerini arayarak, karısının silahla intihar ettiğini belirtti. Kafasından ağır bir şekilde yaralanan ve hayati riski olan S.N.A, görevliler tarafından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay mahalline gelen emniyet güçleri tarafından yapılan inceleme sonucunda Müslüm A., suratında sıyırıklar ve tırnak izleri bulunması ardından gözaltına alındı.

UZUN MÜDDET YOĞUN BAKIMDA KALDI

Tehlikeli ameliyatın akabinden uzun müddet yoğun bakımda olan S.N.A, servise alındığında hadiseyle ilgili karakolda ifade verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal