Eşinden Boşandığını Bankada Fark Etti!

Mardin'in Midyat ilçesinde, bir bankadan para çektiği sırada kayıtlardaki değişikliği fark edip kocasının, haberi olmadan kendisinden boşandığını öğrenen Nimet G. eski eşine 15 bin TL maddi, 85 bin TL de manevi olmak üzere toplam 100 bin liralık tazminat davası açtı.

05.11.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-11:18) Eşinden Boşandığını Bankada Fark Etti!

Mardin'in Midyat ilçesinde, bir bankadan para çektiği sırada kayıtlardaki değişikliği fark edip kocasının, haberi olmadan kendisinden boşandığını öğrenen Nimet G. eski eşine 15 bin TL maddi, 85 bin TL de manevi olmak üzere toplam 100 bin liralık tazminat davası açtı.İzmir'de yaşayan Nimet G. (41), kocası A.G. (42) ve iki çocuğuyla birlikte 2013 yılında Mardin'deki ailelerinin yanına tatile gitmişti. Bir süre sonra A.G. işlerinin olduğunu söyleyerek İzmir'e geri döndü. Nimet G. ise Midyat'tayken gittiği bankada, nüfüs kayıtlarının değiştiğini ve kızlık soy ismine geri döndüğünü görünce şaşırdı. Eşini arayan ve sistemde boşanmış olduklarının göründüğünü söyleyen Nimet G.'ye, kocası A.G., nüfusta bir hata olabileceğini ve bunun düzeltilebileceğini söyledi. Ancak Nimet G. durumu araştırdığında, Midyat Asliye Hukuk Mahkemesi'nde boşandıklarını öğrendi. Nimet G., Midyat Asliye Hukuk Mahkemesi'ne boşanma kararının iptali için başvuru yaptı. Uzun süren yargılama neticesinde Nimet G.'nin talebini onaylayan mahkeme, 2 ay önceki duruşmada, boşanma kararını iptal etti. Böylece boşandıktan sonra bir başka kadınla evlenen A.G.'nin evliliği de iptal oldu.

100 BİN LİRALIK TAZMİNAT

Midyat'ta ailesinin yanında yaşayan Nimet G., avukatı Özcan Birsen aracılığıyla İzmir'de yaşayan A.G.'ye karşı İzmir Nöbetçi Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 15 bini maddi, 85 bin lirası manevi olmak üzere toplamda 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal