Esenyurt'ta Polise Tehdit! 'En Son Birinizi Öldüreceğim'

Korsan taşımacılık iddiasıyla durdurulan bir ticari minibüsün şoförü polis memurunu birçok defa ölümle tehdit ederek 'en son birinizi öldüreceğim ben' dedi ve üzerine yürüdü. Şoför yakalanarak karakola götürülürken olay anları bir cep telefonu kamerasına kaydedildi.

08.09.2020-12:04 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-12:04)
Hadise, geçen akşam saatlerinde Esenyurt’ta meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre korsan taşımacılık yaptığı ortaya çıkan M.Y.(30) adlı şahsa ait ticari minibüs emniyet güçleri tarafından durdurulmak istendi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü bir süre sonra durdu.

POLİSE TEHDİT VE HAKARET ETTİ

Şoför M.Y. korsan taşımacılık yaptığı ticari minibüsten tekstil atölyesi personellerini indirdikten sonra emniyet memurlarına tehdit ve hakaretler etmeye başladı.

'EN SON BİRİNİZİ ÖLDÜRECEĞİM'

Meydana gelen hadiseler bir cep telefonu kamerası aracılığıyla kaydedildi.

POLİSİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Kaydedilen görüntülerde M.Y.’nin 'Benim 2 aracımı takip ediyorsunuz', 'en son birinizi öldüreceğim ben' gibi ifadeler kullanarak trafik polisinin üstüne yürüdü.

Emniyet güçlerinin ek kuvvet istemesi ile M.Y. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Emniyet memurunu defalarca ölümle tehdit eden M.Y. adlı şahsın karakoldaki işlemlerinin devam sürdüğü öğrenilirken korsan taşımacılık sebebiyle de ceza kesildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal