Erzincan'da İranlı TIR Şoföründe Coronavirüs Şüphesi

Türkiye'ye 20 Şubat tarihinde giriş yaptığı belirtilen İranlı TIR şoförü Amir D. kullandığı TIR'la seyir halindeyken Erzincan'ın Refahiye ilçesinde rahatsızlandı. Yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvuran şoför, coronavirüs şüphesiyle gözetim altına alındı.

27.02.2020-17:51 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-17:42) Erzincan'da İranlı TIR Şoföründe Coronavirüs Şüphesi

20 Şubat tarihinde ülkeye giriş yapan 33 yaşındaki İranlı TIR şoförü, kullandığı TIR'la Erzincan'ın Refahiye ilçesinde seyir halindeyken rahatsızlandı. Yüksek ateş şikayetiyle Refahiye Devlet Hastanesine başvuran TIR şoförü buradan, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Şoför gerekli tektikleri yapıldıktan sonra izole edilmiş bir odaya alındı. Doktorlar yaptığı açıklamada, ilk testlerde şoförün coronavirüs taşıdığına dair bir emaraye rastlanmadığını belirtti. 

Konuyla ilgili olarak Valilikte bir açıklama yaptı ve "27 Şubat 2020 günü saat 14.15 sıralarında Refahiye Devlet Hastanesine yüksek ateş şikayetiyle başvuran İran İslam Cumhuriyeti vatandaşı tır şoförü Amir D. (33), Türkiye'ye 20 Şubat 2020 tarihinde giriş yaptığının tespit edilmesi üzerine ilgili, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Gerekli tetkiklerin sonucu çıkıncaya kadar izole edilmiş odada muhafazası sağlanacaktır. İlk belirlemelere göre ilgilinin coronavirüs taşıdığına dair bir emareye rastlanılmamıştır." ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal