Erdoğan'dan İdam Açıklaması: Bana Gelirse Onaylarım

TBMM Genel Kurulu 27. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışı için meclise gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, idamla ilgili olarak "Düzenleme bana gelirse onaylarım" dedi.

01.10.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-16:23) Erdoğan'dan İdam Açıklaması: Bana Gelirse Onaylarım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 4. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla meclise geldi. Açılış konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündemdeki idam tartışmalarıyla ilgili "Düzenleme bana gelirse seve seve onaylarım" ifadelerini kullandı.

"İDAM KARARI BANA GELİRSE ONAYLARIM"

TBMM'nin yeni yasama açılışında Genel Kurul'da konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. İdam cezası ile ilgili olarak ise "Meclisten idamla ilgili karar çıktığında bana gelmeyecek mi, gelirse onaylarım" dedi.

"PARLAMENTO ADIM ATARSA SEVE SEVE VARIM"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AYM'nin yeniden yapılandırılmasıyla ile ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Parlamento yeni bir adım atarsa seve seve ben de varım. Biz ne yapacağımızı Paşinyan'a soracak değiliz. Meclis konuşmamda da söyledim" diye konuştu. 

"ONLARIN YERİ YA DAĞ YA SOKAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin yeni yasama yılı açılışına katılmaması konusunda "Varlığıyla yokluğu arasında zaten herhangi bir fark yok. Çünkü onların her zaman yeri ya dağdır ya sokaklardır" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal