Emine Bulut'un Annesi: Kızımdan Sonra Kaç Kadın Öldürüldü?

Kırıkkale'de 43 yaşındaki eski eşi Fedai Varan tarafından boğazından bıçakla öldürülen Emine Bulut'u Türkiye unutmuyor. 11 yaşındaki kızının gözü önünde boğazı kesilerek öldürülen Emine Bulut, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı!

18.08.2020-13:44 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-14:00) Emine Bulut'un Annesi: Kızımdan Sonra Kaç Kadın Öldürüldü?
Emine Bulut, annesi, babası ve kızı tarafından mezarı başında anıldı. Baba Ahmet Bulut, ''Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın'' açıklamasını yaptı.

MEZARINI ZİYARET ETTİLER
Emine Bulut'un babası Ahmet ve annesi Fadime Bulut, beraber yaşadıkları torunları F.B.B. ile beraber kızlarını mezarı başında andı.

Cinayetin birinci senesinde Yuva Mezarlığı´nda yatan kızlarının mezarını ziyaret eden anne baba, evlatlarının acısının ilk günkü gibi durduğunu dile getirdi. Bulut ailesi mezar başında dua etti. Torunları F.B.B. de annesi için dua etti.

RÜYAMDA KIZIMI GÖRÜYORUM
Anne Fadime Bulut, kızının mezarına her gün geldiğini söyleyerek, ''Büyük yükü üstümüze yıktı gitti. Sonra ev darmadağın oldu. Rüyamda bile görüyorum, sanki çanta ile gelecek gibi oluyor. Kaç kere alışveriş merkezinde birilerini gördüğümde aynı ona benzetiyorum. Alışveriş merkezinde gittim, kıza dokundum, 'bir şey mi oldu teyze' dedi, bende 'çocuğuma benzettim' dedim''

EMİNE'MDEN SONRA KAÇ KADIN ÖLDÜ?
Çocuklarım görmedi ablalarını, cenazeye katılamadılar. Çocuklarımın bir günlüğüne gelip mezarını görmesi bizleri mutlu eder" dedi. Emine Bulut'un babası Ahmet Bulut ise, "Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın. Benim Emine'mden sonra kaç tane kadın öldü, yazık değil mi, bu kadınların suçu günahı ne?'' açıklamasını yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal