Ekrem İmamoğlu'nun Mazbatasının Hazırlandığı İddiasını İstanbul Valiliği Yalanladı

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının hazırlandığını ve bugün verileceğini İstanbul Valiliği'ni kaynak göstererek söylemişti. Valilik ise yaptığı açıklama ile bu iddiaları yalanladı.

11.04.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-12:38) Ekrem İmamoğlu'nun Mazbatasının Hazırlandığı İddiasını İstanbul Valiliği Yalanladı

İstanbul Valiliği, gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun, valiliği kaynak göstererek söylediği "Ekrem İmamoğlu bugün davet edilecek ve mazbatası verilecek" iddiasını yalanladı.

İstanbul Valiliği, gazeteci Orhan Uğuroğlu tarafından valilik kaynak gösterilerek gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi ile alakalı paylaşımın, gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Gazeteci Orhan Uğuroğlu tarafından İstanbul Valiliği kaynak gösterilerek yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik paylaşım, gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Sonsöz Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve Yeniçağ Gazetesi Köşe Yazarı Orhan Uğuroğlu, sosyal medya sayfasından İstanbul Valiliği'ni kaynak göstererek yaptığı paylaşımda, İstanbul İl Seçim Kurulu'nun Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını düzenlediğini ve bugün vereceğini öne sürmüştü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal