Ekrem İmamoğlu FETÖ İmamlarıyla Yakın İlişkide Olduğu Ortaya Çıktı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde, şu an firari olan FETÖ'nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan'a bütün ihalelerde ayrıcalık tanıdığı ve bazı ihaleleri açılış bedelinin altında verdiği ortaya çıktı.

27.03.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-12:27) Ekrem İmamoğlu FETÖ İmamlarıyla Yakın İlişkide Olduğu Ortaya Çıktı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi Başkanı olduğu dönemde FETÖ'nün ''Belediye İmamı'' Erkan Karaarslan'a ihalelerde kolaylık sağladığı hatta bazı ihaleleri açılış bedelinin altında verdiği öğrenildi.

PEKİ ERKAN KARAARSLAN KİMDİR?

FETÖ'nün Belediyeler İmamı olarak adı geçen ve uzun zamandır firari olarak aranan Erkan Karaarslan Ankara’da saklandığı evde yakalandı. Ankara İstihbarat ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri’nin yaptığı çalışma ile kardeşinin adına yaptırdığı sahte kimlikle yakalanan Karaarslan tutuklanarak Sincan Cezaevine konuldu.

NASIL OLUYOR BU İŞLER BAŞKAN?

Belediyecilğin temel kuralı halka hizmetten ve bu hizmetin berrak olmasından geçmektedir. Açılan bir ihalenin amacı ihaleye giren şirkete değil halka kazandırmaktır. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iltizamdan uzak şerefli belediyelerinin en önemli prensibidir.

Beylikdüzü Belediyesi'nde yaşananlar ise ''FETÖ İmamı olsun, olmasın'' peşkeş çekilen ihalelerin halkın hakkına bir tecavüz değil de nedir? Evet halktan çalmak, cebinden almakla değil ayaklarının altına hizmeti vermemekle, hakkını bir şirkete peşkeş çekmekle oluyor Ekrem Başkan.

Hele bir de FETÖ İmamı Erkan Karaarslan'a ait E Yöntem Şirketi'ne peşkeş çektiysen o ihaleleri... Bu ülkenin evlatlarını gözünü kırpmadan şehit eden bu örgütün ''Belediye İmamı''nın Ekrem İmamoğlu yönetimindeki Beylikdüzü Belediyesi'nden, açılan ihale bedellrinin altında bedellere ihaleleri aldıkları öğrenildi.

AÇILIŞ BEDELİNİN ALTINDA İHALE VERDİ

Beylikdüzü Belediyesi Mali Yönetim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi İşi ihalesini 82 bin liraya açan Beylikdüzü Belediyesi ihaleyi 70 bin liraya Erkan Karaarslan'ın şirketin verdiği ve yine İdari ve Mali Sürdürülebilirlik Kapsamında Mali Hizmetler Biriminin Tüm Fonksiyonlarında Mali Danışmanlık Yapılması Hizmeti ihalesinin 163 bin liraya açılıp 160 bin liraya diğer şirketlerin teklifleri dahi alınmadan verildiği öğrenildi.

İMAMOĞLU'NUN KARAARSLAN'A VERDİĞİ DİĞER İHALELERİN BELGELERİ İSE ŞÖYLE

FETÖ İMAMI'NIN İMAMOĞLUNA ANLATTIĞI BELEDİYE PROJESİNİN GÖRSELİ DE ORTAYA ÇIKTI

FETÖ'nün belediyeler imamının paylaştığı bir tivitte, Ekrem İmamoğlu'na anlattığı sözde projenin görselini de paylaşmış.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal