DSP'den İlk Açıklama Geldi! İstanbul Adayı Çekilecek Mi?

CHP ve DSP'nin kritik görüşmesi sona erdi. DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, İstanbul adaylarının çekilip çekilmeyeceği sorusuna, "Şimdilik o noktada değiliz" dedi.

08.05.2019-13:12 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-13:04)

CHP Genel Başkan yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da seçiminin tekraranması kararının sonrasında DSP'yi ziyaret etti. DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, İstanbul adayı Muammer Aydın'ın seçimden çekilmesi hususu ile alakalı "Şimdilik o aşamada değiliz. Yetkili kurullarımızı toplayacağız, değerlendireceğiz" dedi.

DSP İSTANBUL ADAYI AYDIN'IN ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİ

Bugün hak ve halk mücadelesi verdiklerini söyleyen Erçelebi, şöyle dedi: "Bugün aldığımız bilgiler kapsamında, Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal, cumartesi günü Başkanlık Kurulumuzu, pazar günü de Parti Meclisimizi olağanüstü toplantıya davet etti. Bu toplantılarda Türkiye'nin gündemini ve geldiğimiz gelişmeleri görüşeceğiz. Bu diyaloglar sürecek. Türkiye'de demokrasinin yaşaması için partiler arasında diyaloğun devamlı olmasını istiyoruz, bu diyaloğu sürdüreceğiz ve inşallah Türkiye'yi içerisinde bulunduğu bu demokrasi ve hukuksuzluk sürecinden çıkaracağız. Çünkü demokrasi de hukuk da hepimize lazımdır. Onun için lazım olduğu zaman aramayalım, kaybetmeden sahip çıkalım diyoruz."

Erçelebi, bir muhabirin, DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muammer Aydın'ın adaylıktan çekilmesinin söz hususu olup olmadığı ile alakalı sorusu ardından şu sözleri kullandı: "Şimdilik o noktada değiliz. Yetkili kurullarımızı toplayacağız, değerlendireceğiz. Gelişmeleri paylaşacağız, merak etmeyin tüm gelişmelerden haberdar olacaksınız. Önce yetkili kurullarımızı toplayalım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal