Diyarbakır'da Düğünlerde 'Koronavirüs' Halayı Devam Ediyor

Koronavirüs vakalarının arttığı şehirlerin başında gelen Diyarbakır, düğün salonlarında bilindik görüntülere sahne olmaya devam ediyor. Maske ile sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşlar, işletmecilerin bütün uyarılarına rağmen kol kola girerek koronavirüs salgınının yayılmasına davetiye çıkarıyor.

27.08.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-17:10) Diyarbakır'da Düğünlerde 'Koronavirüs' Halayı Devam Ediyor

Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve Mart'tan itibaren Türkiye'de de karşılaşılmaya başlayan koronavirüs vakalarının yayılmasını önleyici önlemler alınırken, salgının arttığın şehirlerin başında gelen Diyarbakır'dan bilindik kareler gelmeye devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır, Ağrı, Adana, Ankara, Çorum, Bursa, Erzurum, Kayseri, Gaziantep, Konya, Şanlıurfa, Van, Mardin ve Yozgat'ta kına gecesi, sünnet düğünü, nişan benzeri etkinliklere izin verilmeyeceğini aynı zamanda konu olan 14 şehirde yapılacak düğün ve nikahların da maksimum bir saat içerisinde tamamlanacağını bildirmesine rağmen Diyarbakır'da bu kurala riayet edilmedi

Düğün salonlarını dolduranlar, işletmeci ve düğün sanatçılarının tüm uyarılarına rağmen maske ve fiziki mesafe kuralına riayet etmeyip kol kola girerek koronavirüs salgınının yayılmasına davetiye çıkardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal