Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Devlet Bahçeli Bir Tane Daha Aldı

Eski otomobillere olan ilgisiyle de bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. aracını aldığı bilgisi geldi.

30.04.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-16:17)

Eski otomobillere olan ilgisiyle de bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. aracını aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Bahçeli’nin 11. aracı eski model bir Mercedes oldu.

Haber kaynaklarının aktardığına göre Bahçeli, aracıyla ilgili gazetecilere şunları söyledi:

"Yeni bir araba aldık. Tek kapılı spor bir Mercedes. Kırmızı, sarı arasında bir renk. Kibar duruşu olan bir araba. 11. araba oldu. Plakası 06 TC 999. Firma bir araba ürettiğinde en az 50 yıl yedek parçasını kullanacak stok bulunduruyor. Seri numarası ve yedek parça ihtiyacını bildiriyorsunuz, kargo ile 15 gün içinde gönderiyorlar. Açıklaması yaptı

Cumartesi-pazar günleri fırsat buldukça dolaşıyoruz. Ama aheste gidiyoruz. Ferdi Tayfur’u çalıyoruz. Aheste gidince de toz atılmıyor. Arabalar genel merkezin garajında duruyor.

Çok maliyeti yok. 73-74 modeller, adam usanmış artık, 'Satayım da nasıl satayım?' derdinde. Sanayiye götürüyorsunuz, sağına soluna bakıyorlar, 'Araba yürür' diyorlar.

Sonuncuyu İstanbul’dan aldım. Tek kapalı spor araba. O tür arabalar İstanbul’da oluyor. 'Bir tane araba var, Sayın Bahçeli görse nasıl olur?' diyenler oluyormuş. Piyasayı yükseltiyoruz galiba. Satıcılara önce belli etmiyoruz, parayı öderken söylüyoruz. İlgilenen arkadaşlar var tabi, onlar takip ediyorlar. Genel merkeze getirenler oluyor bazen, 'Bahçeli görür mü acaba?' diye. Piyasayı yükselttik. Nasıl olsa bir alıcısı var." İfadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;