Devlet Bahçeli Almanya'yı Eleştirdi

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.

02.10.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-11:32) Devlet Bahçeli Almanya'yı Eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis'teki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"TBMM'nin yeni dönemi dün başlamıştır. Bugün yasama seneninin ilk toplantısını yapıyoruz. Yeni yasama yılının ülkemize, milletimize, demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. TBMM'nin açık ve çalışır olması, seçilmiş vekillerin görevlerinin başında olması ülkemiz için oldukça ciddi bir kazançtır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uygulamaya geçmesiyle birlikte Meclisimizin asli işlerini daha düzenli yapacağını biliyorum. Siyasetimizin anlam ve ahengi, inançlarımızın haklılığı, ülkülerimizin kutluluğu çizgimizin kırılmadan devam etmesine yardımcı olmuştur. Milletimizin desteğiyle varlığımızı devam ettirdik, TBMM'de temsilimizi sürdürüyoruz.

MHP, 24 Haziran'da gerçekleşen seçiminden sonra 50 milletvekiliyle grup kurma hakkını kazanmıştır. Başaramaz dediler başardık, devrilir gider dediler yıkılmadık. Onlar konuştu, biz inandık, onlar atıp tuttu biz milletimize güvendik. Kiralık gazeteci ve sözde aydınların oyunlarına karşı geldik. Sizler sadece milletvekili olmadığınız, kutlu bir inancın neferleri oldunuz. MHP'ye idam fermanı yazanları, siyasi provakatörleri kabusla tanıştırıp hayal kırıklığına uğrattınız. Hepinize teşekkür ediyor ve kutluyorum.

ALMANYA'YA BÜYÜK TEPKİ

Sayın Cumhurbaşkanı'nın Almanya ziyareti oldukça faydalı oldu. Türkiye ile Almanya arasındaki sorunların çözülmesii olumlu bir gelişmedir. İsteğimiz uyum ve işbirliğidir. Merkel'in FETÖ hakkındaki değerlendirmeleri yanlış ve izaha muhtaçtır. Merkel FETÖ için kanıt arıyorsa bu bünyede henüz bir arpa boyu mesafe alındığı söz konusu değildir. 251 şahadet delil değil midir? Almanya Başbakanı nasıl bir delil arıyor? Failin delili mi olur? Hain haindir, terörist teröristtir; imhaları da vaciptir. Almanya Başbakanı 15 Temmuz'a dıoğru açıdan bakmamaktadır. Bu FETÖ'ye müsamahasını nasıl açıklayacağız? FETÖ hakkında delil aramak gökyüzünde ağaç dikmeye benzer. Cesaretleri varsa desinler ki FETÖ'yü seviyoruz, arkasındayız. Daha tutarlı, daha dürüst olurlar. Almanya teröristleri geri vermelidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal