Denizli Başsavcısı Mustafa Alper Suikasti İle İlgili Şok Detaylar Ortaya Çıktı

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in trafik kazası ölümü akıllara FETÖ kumpasını getirdi. AK PArtiye yakınlığı ile bilinen gazeteci Ömer Turan bu konu hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

12.05.2017-09:30 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-16:11) Denizli Başsavcısı Mustafa Alper Suikasti İle İlgili Şok Detaylar Ortaya Çıktı

Denizli’de bir kamyon kazası sonrası şehit olan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in ölümü ile ilgili bomba gibi iddialar gündeme geldi. 15 Temmuz darbesinin önlenmesinde büyük rol oynayan Mustafa Alper’in FETÖ suikastine kurban gittiği söylendi.

Adalet ve Kalkınma Partisine yakınlığı ile tanınan Ömer Turan olay ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ömer Turan Denizli’de Hanımağa tartışması olayını gündeme getirdi.

''HANIMAĞA FETÖ’NÜN DENİZLİ LİDERİ''

Şehit savcının FETÖ'ye öldürücü darbeyi vurmaya hazırlandığını belirten Turan, derin FETÖ olarak tanımladığı yapı içerisinde hanımağa isimli gizemli şahsın Denizli'deki FETÖ yapılanmasında başı çektiğini, vitrindeki bir milletvekilinin de FETÖ'ye hizmet ettiğini söyledi.

İşte 24 TV yorumcusu Ömer Turan’ın atmış olduğu Twittler:

''OLAYIN GÖRÜNTÜLERİNİ SEYRETTİM''

İddialarına detaylı bir şekilde devam eden Gazeteci Turan, Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'in ölümünün FETÖ-Gladyo suikastı olduğunu söyledi.

 

DENİZLİ FETÖ'NÜN MALİ BAŞKENTİ

Ömer Turan'ın bir başka iddiasıda FETÖ'nün Denizli yapılanmasının FETÖ için çok önemli bir yere sahip olması oldu. Turan'ın açıklamalarına göre, Denizli, FETÖ'nün mali başkenti. Ayrıca Afrika üzerinden İran'a uzanan altın ve elmas kaçakçılığının da merkezi yine Denizli. 

 

BAŞSAVCI VALİ YAZICIOĞLU'NU HATIRLATTI

Denizli Başsavcısının ölümü akıllara süper vali olarak adlandırılan Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu'nu getirdi. Milletine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Vali Recep Yazıcıoğlu da tıpkı Denizli Başsavcısı Mustafa Alper gibi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Zamanla bunun bir kumpas olduğu iddiaları toplum nezdinde genel geçer bir kabule dönüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal