Cumhurbaşkanı ile Görüşmesinin Ardından Bülent Arınç'tan İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Bülent Arınç görüşmeyle ilgili il açıklamasını yaptı. Arınç, "Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

24.04.2018-19:45 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-20:36) Cumhurbaşkanı ile Görüşmesinin Ardından Bülent Arınç'tan İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam Beştepe’de Bülent Arınç ile görüşeceği öğrenildi. Arınç saat 18.30'da AK Parti Genel merkezi'ne gitti. Arınç kapıda gazetecilerin sorusuna, "Davet üzerine geldim. Sayın Cumhurbaşkanımızla konuşacağım" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bülent Arınç'ın sürpriz toplantısının AK Parti MKYK toplantısının ardından Beştepe’de yapılacağı bildirildi.

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın aktarığına göre; görüşmenin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev için verilecek akşam yemeğinden önce alacağı thamin ediliyor.

Erdoğan ile Arınç'ın, 24 Haziran seçimleri ile kulislerde muhalefetin çatı adayı olarak 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adının geçmesi hususlarında görüş alışverişinde bulunacakları bildiriliyor. Davetin cumhurbaşkanlığından geldiği açıklandı.

Erdoğan'ın resmi programında Bülent Arınç ile görüşme bilgisi yer almıyordu.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise konuyla alakalı sorulan soruya şu yanıtı verdi:

Böyle bir görüşmeyle alakalı herhangi bir şekilde genel başkanımızın bizimle paylaştığı bir bilgi söz yoktur.

Arınçt'tan ilk açıklama

Görüşmenin bitmesinin ardından Arınç kısa bir açıklama yaptı:

Bir saati geçkin bir süredir beraberiz, güzel toplantı oldu.

Düşüncelerimi aldı, fikirlerimi söyledim. Temaslarımız sürecek. İnşallah seçimler için olumlu sonuçları olur.

Milletvekili adayı olacak mısınız?

Aktif siyasi ömrümü bitirdim. Bu kararım hala sürüyor. Bana bu teklif yapılmadı. Bunu hiç düşünmüyorum. Üzerinde durulcak bir husus değil. Aktif siyasetin dışında önemli vazifeler de olduğunu da düşünüyorum.

AK Parti'den başka bir partiye yönümü dönmem. AK Parti'ye zarar verecek bir durumun içinde olmam. Davamıza sahip çıkmayı gerektirir bizim düşüncemiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal