Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yangınla Mücadele Eden Personellere Moral Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Çeşme ilçesinde denetim altına alınan yangında söndürme faaliyeti gerçekleştiren işçilere Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonundan seslenerek 'Tüm işçilerimize Allah'tan yardım diliyorum.' ifadelerini kullandı.

14.08.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-16:29) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yangınla Mücadele Eden Personellere Moral Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'in Çeşme ilçesinde kontrol edilen yangında söndürme faaliyeti yapan işçilere Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonundan seslenerek 'Tüm işçilerimize Allah'tan yardım diliyorum.' şeklinde konuştu.

Ildır Mahallesi mevkisinde geçen gece otluk alanda meydana gelen, zaman zaman ağaçların olduğu büyük bir alana yayılan ve tüm gece boyu devam eden yangın, denetim altına alındı.

Söndürme faaliyetlerini gece görüşlü helikopterle takip eden Pakdemirli, günün doğmasıyla da hava ve karadan izlemeye devam etti.

Saatlerce alevlere karşı mücadele gösteren ve yorgun düşen orman işçilerine moral vermek için helikopterle yangın sahasına giden Bakan Pakdemirli, personellerin yaptığı çalışmaya dahil oldu.

Yanan arazide tetkik yapan Pakdemirli, telefon konuşması yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yangın ve söndürme faaliyetleriyle alakalı bilgi verdi.

Bu esnada telefon hoparlöründen işçilere konuşan Cumhurbaşkan Erdoğan, 'Tüm işçilerimize Allah'tan yardım diliyorum. Allah yardımcıları olur inşallah.' temennilerini dile getirdi.

Ildır mevkisinde geçen gün 22.47 otluk ve makilik bölgede meydana gelen yangına, 86 arazöz, 9 dozer, 344 görevli ile müdahale edilmişti. İki uçak ve 20 helikopterin de katıldığı faaliyet sonucu yangın bugün saat 11.00 sularında kontrol altına alınmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal