Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Sözler!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bizim hocalarımız instiyatif almadığı zaman ortam hurafeci cahillere, televizyonlarda sazlı danslı program yapan soytarılara kalıyor' dedi.

15.10.2018-16:33 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-16:20) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Sözler!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde İkinci AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İmamlarımızın cunta heveslilerine bakmaksızın milletimizi kıyama çağırması darbenin kritik dönüm noktalarındandır. Hain darbe gecesi her biri bir Sütçü İmam'a dönüşen din görevlilerinden Allah razı olsun. Biz 15 Temmuz destanı ile iftihar etsek de Rabbim bu milleti bir daha bu şekilde bir destan yazmak zorunda bırakmasın. '

HURAFECİ, CAHİL, SOYTARI

Din görevlileri ki milletimizin en çok inanıp, güvendiği kişilersiniz. Milletimiz kapısını en çok mahallenin imamına açar. Bir de hanım hocalarımızla bu çalışmaları çok daha fazla uygulamalıyız. Sıkı bir çalışmayı bizim sağlamamız lazım. Bizim hocalarımız instiyatif almadığı zaman ortam hurafeci cahillere, televizyonlarda sazlı danslı program yapan soytarılara kalıyor. Dinle diyanetle bağlantıları bulunmayan kişiler ortalıkta İslam hakkında ahkam kesiyor. Atalarımız, doğru yerinden kalkana kadar yalan dünyayı dolaşırmış demiş. Şimdilerde yalanın, iftiranın ve fitnenin hızı artmıştır. Bir taraftan kürsülerden bir taraftan da yeni medya araçlarından yararlanmalıyız. İçinde olduğumuz dönemde diyanet camiamızın görevi daha da yoğunlaşmıştır.

CAMİLERİMİZ 7/24 AÇIK OLMALI

Camilerimizi sosyal ve beşeri hayatın yeniden merkezine oturtacak uygulamalar yapmalıyız. Gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanım kızlarımızın daha çok istifade ettiği yerler haline getirmeliyiz. Camilerimizi salt namaz kılıp sonra herkesin dağıldığı mekanlar haline çevirmemeliyiz. Camilerimiz devamlı olarak 7/24 açık olmalı. İlim, irşad ve tebliğ çalışmalarında ilhamımızı alacağımız kaynak bellidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal