Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Seçim Kampanyası Kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Görüntü ve gürültü kirliliğine son vereceğiz. Bayrak asmayacağız ve belirli saatler dışında otobüs gezdirmeyeceğiz' açıklamasını yaptı.

06.12.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-16:03)

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası hakkında konuştu. Erdoğan, 'Görüntü ve gürültü kirliliğine son vereceğiz. Bayrak asmayacağız ve belirli saatler dışında otobüs gezdirmeyeceğiz' açıklamasını yaptı.

'GÜRÜLTÜ VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURAN PROPAGANDA YAPMAYACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her seçim döneminde parti bayraklarıyla afişlerle donatılır. Bu konu hakkında düzenleme yaptık. Buna rağmen kimse buna riayet etmiyor. Bu kampanya tarzı siyasette güç gösterisi olarak devam etti. Kitle iletişim imkanlarının sınırlı olduğu zamanlarda bu tarz mazur görülebilirdi fakat günümüzde buna ihtiyaç yok. Bunu çok ilkel buluyoruz. Eski tarz kampanya yöntemleri artık şehirlerimizi kirleten bir duruma geldi. AK Parti olarak 31 Mart 2019 yerel seçim döneminden başlayarak gürültü ve görüntü kirliliği meydana getiren propaganda yöntemlerini terk ediyoruz.'

BAYRAK VE SEÇİM OTOBÜSÜ KULLANIMINA KISITLAMA

'Yalnızca parti teşkilatlarının olduğu yerde ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde afiş bayraklar asılabilir. Hiçbir yerde görüntü kirliliğine izin verilmeyecek. Belirlenen saatler haricinde otobüs gezdirilmeyecek. Bu şekilde partilere ve adaylara çok ciddi maliyet getiren, şehirleri plastiğe ve kağıda boğan israf kaleminden kurtulmuş olacağız.'  dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal